Blogs: Decorate your home

U Woning Inrichten

Published Mar 02, 23
10 min read

Huis Inrichten Advies

Marianne Perlot, mei 2017 “Voor moederdag had ik een leuk cadeau bedacht: een interieuradvies ! Toen ik ging googlen, kwam ik al vrij snel op de foto en site van Jojanneke terecht; zij leek me een enthousiaste dame. Toen ze bij ons kwam, werden onze verwachtingen ook meer dan waar gemaakt.

Wij wilden al langere tijd ons huis wat leuker en mooier maken met behoud van onze meubels. Dat kan ook prima; Jojanneke heeft veel ideeën en geeft veel tips. Met een aantal accessoires kun je al een andere sfeer creëren. Jojanneke heeft met haar enthousiasme en tips ons de boost gegeven om daadwerkelijk aan de slag te gaan. www.schapenvacht24.nl.

Bedankt Jojanneke !!”Linda van Dam, Mei 2017 In april stond ineens mijn droomhuisje op een droomplekje te koop, binnen 2 dagen moest ik beslissen, want er waren veel meer gegadigden, het was flink gas geven en schakelen naar de hoogste versnelling wilde ik mijn droom kunnen realiseren. Doordat de huidige woningmarkt weer aan het aantrekken was, rente extreem laag, durfde ik als alleenstaande ouder toch de gok te nemen volgens een ieder zou ik mijn huidige woning vast wel snel verkopen - lijst huis inrichten.

Euforie bovenal. Nu alleen nog even snel mijn huis verkopen, opruimen, schoonmaken woning is in prima staat van onderhoud, eigenlijk snel foto's en op funda. Voor een scherpe prijs weg gezet, dus laat de kopers maar komen. En toen werd het stil...ik hield funda goed in de gaten, keek naar andere woningen en foto's en na een aantal weken van veel foto's bekijken, werd mij steeds duidelijker dat er iets niet goed ging, het bleef te stil, er had wat moeten gebeuren.Daar er mij alles aan gelegen was om de woning snel te verkopen, kort overleg gehad met de makelaar, benoemd dat ik andere foto's wilde en een styliste wilde inschakelen. Hij benoemde dat hij al eens een goede ervaring met Jojanneke van Stijl voor thuis had gehad, en verwees mij naar haar website.

Huis Inrichten Hoeveel

Jojanneke reageerde direct, had op funda mijn woning al bekeken en kon telefonisch al vast tips geven waar ik direct mee aan de slag kon. De afspraak voor het restylen was snel gemaakt, en gedurende een 6 uur durende styling met een combinatie van mijn huidige spullen, en spullen die ik mocht huren was mijn huis een complete metamorfose ondergaan.

De nieuwe foto' s konden worden gemaakt. Uitgeput maar heel erg voldaan zat ik 's avonds op de bank, kreeg tranen in mijn ogen, want eigenlijk had ik toch ook wel een heel mooi huis met een prachtige kamer, die nu pas tot zijn recht kwam. Voor de restyling was het huis al even van funda gehaald, en nog voordat de woning weer terug op funda kwam had de makelaar al een bezichtiging...zij kwamen in een opgemaakt bedje.

Toen de woning terug op funda kwam, kwamen er direct veel reacties. Het gaf mij inmiddels voldoende zelfvertrouwen om het bod wat ik in gedachten had te willen vasthouden, en niet onder deze prijs te gaan zitten. Bedankt Jojanneke, heel blij dat je zo snel mee hebt willen en kunnen denken, veel van je geleerd, wat ik ook zeker straks in mijn droomhuisje ga toe passen.

Te zien was dat naast de tips ook verkoopstyling werd aangeboden. Omdat er nog veel werk te verzetten was en omdat een goede eerste indruk belangrijk is en het ons maar niet lukt om sfeer aan te brengen leek de verkoopstyling ons wel wat. Binnen 3 weken zou de fotograaf al langskomen voor de foto’s t (lijst huis inrichten).

de makelaar. Op mijn mail werd al snel telefonisch gereageerd. In een prettig gesprek werden meteen al 2 afspraken gemaakt, 1 voor het styling advies en voor de zekerheid 1 afspraak voor het stylen zelf op de dag dat de fotograaf komt, die we eventueel ook nog af konden zeggen.

Inrichten Huis Online

Jojanneke ging meteen tot actie over. Met een kladblok en pen alle ruimtes van het huis door en aantekeningen gemaakt van alle suggesties die Jojanneke aangaf. Ook werd er direct in de woonkamer en keuken al geschoven met meubels om zo een betere indeling te krijgen. De tips waren zeer bruikbaar en gedetailleerd.

Ik heb toen besloten om de 2e afspraak door te laten gaan. Het huis ademde na een aantal weekenden druk bezig geweest te zijn met opruimen en uitvoeren van de tips nu rust, ruimte en sfeer uit. Een paar uur voordat de fotograaf kwam, was Jojanneke alweer netjes op tijd om de laatste puntjes op de i te zetten - lijst huis inrichten.

Foto’s die de fotograaf heeft gemaakt zijn erg mooi geworden en het huis komt door de tips van Jojanneke veel beter over op de foto’s. We hopen dat de toekomstige kijkers net zo enthousiast zullen zijn. Pluspunten: Jojanneke is enthousiast en denkt mee! let op veel details die zelf niet meer opvallen.-Patrick, 20 januari 2015 Apeldoorn- Het huis van mijn moeder stond na haar overlijden al anderhalf jaar te koop.

Gaten in de muren waar schilderijen hadden gehangen, tapijt dat er wat verlopen uitzag en her en der overgeblevenmeubels. De afgelopen tijd waren er geregeld kijkers maar dit leidde niet tot een serieus bod. Hoewel we het huis ruim onder de aanbevolen vraagprijs te koop hadden gezet wist onze makelaar niet met een andere strategie te komen dan de prijs verder te verlagen.

Door haar deskundige advies en grote inspanning was het op tijd klaar voor de openhuizendag van de NVM. Jojanneke was vaak tot 's avonds laat in het huis bezig en hield ons steeds op de hoogte van de vorderingen. Nadat we vrijwel alle resterende meubels hadden weggehaald heeft ze het huis waar nodig laten schilderen en opnieuw ingericht.

Huis Inrichten Tv Programma

Met de door Jojanneke gemaakte nieuwefoto's op Funda waren er op de openhuizendag meer kijkers dan in de afgelopen anderhalf jaar. Vijf dagen later was het huis verkocht. -Frits Fokker, oktober 2013 Nijverdal- Bij de koop van onze woning (1959) zijn wij er achter gekomen dat Jojanneke de styling van ons huisheeft verzorgd met als doel de verkoopbaarheid van deze woning te verbeteren.Na het overlijden van deze bewoners heeft de woningeen hele lange tijd (2,5 jaar) in een verouderde staat te koop gestaan waarna Jojanneke de woninggrondig onder handen heeft genomen en zeker niet zonder resultaat!! Hiermee willen wij haar danook complimenteren aangezien deze manier van styling/inrichting ons een 'liefde op het 1ste gezicht-ervaring' heeft bezorgd met deze woning.

Ik dacht dat het vooral aan de kleur op de muur lag, duswilde daar graag advies over. Het was een leuke ochtend waarin ik heel veel tips heb gehad. Jojanneke heeftveel ervaring en is heel enthousiast. Haar advies sluit goed aan bij onzewensen en bij de meubels die we al hebben.

Het weekend daarna zijn we directaan de slag gegaan met opruimen en het verven van de muren. Dat maakte meteenal een enorm verschil! We hebben er inmiddels plezier in gekregen en zijn nogsteeds bezig om telkens iets te doen. Kortom: ik vond het een leuke ervaring en zou Stijlvoor, Thuis een volgende keerweer vragen.- Fam.

Bij het inrichten van het leegstaande huis wat te koop stond heeft, Jojanneke binnen drie dagen een metamorfose tot stand gebracht (lijst huis inrichten). Een geweldigtotaal pakket en nog een paar handige tips, daarna heeft ze prachtige foto'sgemaakt en aan de makelaar verzonden. Wij waren meer dan te vreden. Wij hebbenzojuist ook een recreatie woning in Havelte door haar laten stijlen, dat washelemaal een leuke ervaring, aan de hand van de tekening en foto's heeft zemeubels gekocht, wij hebben een bus gehuurd en gezamenlijk zijn we naar Haveltegereden en heeft ze binnen een halve dag alles prachtig ingericht.

Huis Inrichten App Android

Ik heb sinds die tijd nog niets veranderd omdat allesgewoon goed voelt. Vandaag had ik een aantal buren op bezoek die allemaal een zelfde appartementhebben. De complimenten waren niet van de lucht: gezellig, sfeervol, erg ruim. Terwijl mijn appartement toch echt niet groter is dan de rest! Dank je wel Jojanneke voor je enthousiaste werk en meedenken.

Zo kwamen we bij, Stijlvoor, Thuis. Stijlvoor, Thuis heeft een website die ons erg aansprak en aan onze “smaak”voldeed. Wij hebben Jojanneke Voorthuis gebeld en er was direct een leuk contact. Ze isenthousiast, heeft kennis van zaken en denkt mee zonder opdringerig te zijn - lijst huis inrichten. Kortom voor ons degene die in ons plaatje paste.

Tijdensde open dag op zaterdag 29 september stond de woning er perfect bij. Dit heletraject viel midden in de vakantieperiode maar is ondanks dat heel snelgerealiseerd. Met als resultaat dat de woning binnen 2 maanden werd verhuurd (lijst huis inrichten). Wat wij bijzonder vinden is dat haar hele familie meewerkt en meedenkt. Opvallend is ook dat ze veel van de door haar gebruikte items zelf maakt en ereen eigen touch aan geeft.Kortom een bedrijf dat wij zeker aanbevelen! Woningcorporatie Wonion Ulft, Nardy en Anne-Marie 18 december 2012 Na een jaar in ons nieuwe huis gewoond te hebben hing er beneden nog steedsniets voor de ramen. Aangezien we daar zelf niet uitkwamen contact opgenomenmet Jojanneke voor een afspraak. Wat ik erg prettig vond is dat er op korte termijneen afspraak gemaakt kon worden.

Het resultaat is een stijlboekje met voor elke"hoek" een duidelijk advies afgestemd op de voorkeuren die ik hebaangegeven. Wat ik zeer positief vind is dat Jojanneke niet met 1 oplossingkomt, maar voor elk item meerdere mogelijkheden geeft in verschillendeprijsklassen. Ook verteld ze waar je het kunt kopen of welke websites de moeitevan het bekijken waard zijn.

Huis Inrichten Voor 5000 Euro

Kortom, ik hebzeer enthousiast over haar advies en over haar manier van werken - lijst huis inrichten. Jojanneke iszelf erg enthousiast en weet je daarin mee te nemen zonder daarbij overigens desmaak en voorkeur van de klant uit het oog te verliezen. Marieke Boltje Twello, 18 oktober 2012 Afgelopen december maakte Jojanneke foto's van mijn woning, ze zijn prachtig geworden.

We spraken van te voren af, dat ze extra tijd zou nemen om met de spullen die ik heb, te verkoopstijlen - lijst huis inrichten. In mum van tijd zag mijn woning er véél beter uit (en dat voor totaal 275 euro!) Bijzonder om te zien dat kleine aanpasingen een groots effect hebben. Afgelopen bezichtiging maakte de potentiële koper veel positieve opmerkingen over mijn huis, die ik bij bezichtingen voor de afspraak met Jojanneke nóóit heb gehoord.

De website van STIJLvoor, THUIS gaf ons vertrouwen in een goed advies. We hadden alle doe-het-zelf tips op deze website al wel gelezen, maar het is een ware eyeopener om met Jojanneke van STIJLvoor, THUIS door ons huis te lopen. We dachten eerst dat het wel mee zou vallen maar er kwam een flinke lijst met 'things-to-do' uit.

Wat wij als prettig hebben ervaren, is dat het hoe en waarom van een uit te voeren actie toelicht wordt waardoor je de noodzaak snapt en het minder 'vervelend' voelt om te moeten doen. Want om eerlijk te zijn voelde het toch vreemd, dat je in het huis waar je weg gaat, nog zoveel gaat doen.

Voor een ieder die twijfels mocht hebben, laat ze los en verkoop je huis! Jojanneke zeer bedankt! -H. Kramer- Apeldoorn 3 December 2012 Al een tijdje was ik op zoek naar goede ideeën om onze woonkamer op te knappen. Er moesten een nieuwe eethoek, wandmeubel en tv-meubel aangeschaft worden. Wij hebben een Merbau houten vloer en ik vond het erg lastig om hierbij een goede kleur meubels te kiezen.

Huis Inrichten Spelletjes 3d

Na allerlei goedbedoelde, tegenstrijdige adviezen gekregen te hebben, besloot ik een professional in te schakelen. Na wat googelen kwam ik terecht op de site van Jojanneke en dat was een schot in de roos! Een afspraak was snel gemaakt en met groot enthousiasme stond ze een paar dagen later op de stoep.

Haar kijk op het 'lijnenspel' in huis vond ik boeiend. Ook de dagen erna kreeg ik nog regelmatig mailtjes met tips en voorbeeldfoto's. Inmiddels zijn de nieuwe (lichte) meubels aangeschaft en zijn we vol goede moed begonnen aan het opknappen van de woonkamer. We hebben er zin in en Jojanneke..........bedankt! -H.

Navigation

Home

Latest Posts

Pvc Vloer Laten Leggen Kosten

Published Jan 27, 24
7 min read

Aandrukroller Pvc Vloer

Published Jan 20, 24
7 min read

Pvc Vloer Drachten

Published Jan 18, 24
7 min read